design

Dienstbeschrijving

Renovaties bij C&R aannemers  

Is uw huis aan een grondige renovatie toe of wilt u van uw bestaande of net aangekochte woning uw eigen paleis maken, dan bent u bij ons het juiste adres, wij verzorgen de complete renovatie/verbouwing van begin tot eind , en zullen u begeleiden met eventuele materiaal en product keuzes.

Het renoveren van uw woning neemt veel voordelen met zich mee en zal u zeker niet teleurstellen. Tevens zal er ook gekeken worden naar de ventilatie, luchtdoorstroming, eventueel anders indelen van de ruimtes en algehele nieuwe innovatiefe oplossingen die uw leefgenot zullen verrijken.

 

Leuk feitje;

Renovatie of renoveren (uit het Latijn: renovare = vernieuwen) is herstellen of wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de dan geldende maatstaven en normen.

Door de installatieservice bij ons te bestellen, zijn we zeker van de kwaliteit van materialen en installatie. We streven er altijd naar om onze service steeds beter te maken, daarom besteden we veel aandacht aan details in ons werk.

Zie hier enkele voorbeelden van onze projecten

Ons dienstenaanbod is zeer groot en we breiden het voortdurend uit.

Navigatie
Bel ons

+31629056373

Mail ons

info@uphoveniers.nl

Vestigingsadres

Sandenburg 106, Haarlem

© 2021 All rights reserved.

Scroll to top