Dakkapel woningen

Een dakkapel kan ook voordelig

Dat is ook logisch. Wij kiezen immers enkel en alleen voor de beste kwaliteit. Toch onderscheiden we ons lang niet alleen op basis van die hoogwaardige materialen. Voor ons hoef je immers geen zilveren dak op jouw huis te hebben: een dakkapel kopen is voordeliger dan ooit tevoren.

Door te kiezen voor prefab-, houten– en kunststof dakkapellen en met dank aan ons gericht aankoopbeleid, drukken wij als geen ander de kosten. Natuurlijk behoud je de nodige keuzevrijheid. Maak je echter geen zorgen: wij staan jou met raad en daad bij opdat de eigen keuze toch steeds een optimaal resultaat oplevert. Kortom: bij ons is jouw dakuitbouw in goede handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen? Dat is genieten van het eindresultaat!

Altijd een dakkapel op maat

Maatwerk is waar wij van houden. Niet alleen wat betreft de productie en de plaatsing van jouw dakkapel of nokverhoging, maar ook financieel. Op basis van jouw wensen en budget gaan onze specialisten na wat we voor jou kunnen betekenen. Ben je je nog aan het oriënteren? Neem dan gelijk contact op. Je krijgt dan gelijk de prijs van ons! Wil je liever persoonlijk advies? Vraag dan gewoon even een offerte aan en onze experts gaan meteen voor jou aan het rekenen. Heb je een andere vraag? Dat kan allemaal via onze contact pagina.

Ons maatwerk leveren we niet alleen bij dakkapellen, maar ook voor een nokverhoging ben je bij ons aan het juiste adres.

Zie hieronder enkele voorbeelden van voorgaande projecten.

Ons dienstenaanbod is zeer groot en we breiden het voortdurend uit.

Navigatie
Bel ons

+31629056373

Mail ons

info@uphoveniers.nl

Vestigingsadres

Sandenburg 106, Haarlem

© 2021 All rights reserved.

Scroll to top