Prachtige luxueuze badkamers

Badkamer of Toilet renovaties

Een badkamer of Toilet renovatie staat bij veel mensen op het wensenlijstje. We bevinden ons vaak in de badkamer of toilet en dan is het wel zo fijn als dit een aangename, mooi afgewerkte plek is, waar alle functionaliteiten aanwezig zijn die jij nodig hebt. Soms is het hiervoor nodig om de badkamer of Toilet te verbouwen, of in veel situaties, samen te voegen. Maar wanneer je gaat verbouwen, waar moet je dan allemaal op letten? Op deze pagina zetten wij een aantal aandachtspunten op een rijtje. Wanneer je jouw badkamer gaat verbouwen, waar moet je dan bijvoorbeeld beginnen, en hoe wordt de afwerking? Wil je een complete renovatie van de badkamer of slechts het hoognodige? En wat zijn de kosten, valst het binnen ons budget? neem snel contact op wanneer jij benieuwd bent naar het antwoord op deze vragen, en kom in contact met een van onze adviseurs of uitvoeders C&R aannemers.

De kostprijs van een nieuwe badkamer hangt af van twee belangrijke factoren: de materiaalkeuze en de grote van de badkamer of toilet. Let wel op! wij plaatsen vaak het liefst het sanitair dat je via ons koopt dat wat wordt geadviseert. Dit om latere discussies over de kwaliteit en de materialen te voorkomen.

Totale kostprijs badkamerrenovatie

Voor het plaatsen van een volledig vernieuwde basis badkamer moet je rekenen op een budget van €10.000. Wanneer je hoogwaardige materialen wil gebruiken, nieuwe snufjes wil plaatsen of ketels en leidingen moet vervangen, kom je snel aan een budget van € 25.000.

 

Wilt u ook prachtige strakke badkamer of toilet ? Wacht dan niet en vraag een offerte aan via onze contact pagina!

Zie hieronder enkele van onze voorgaande projecten.

Ons dienstenaanbod is zeer groot en we breiden het voortdurend uit.

Navigatie
Bel ons

+31629056373

Mail ons

info@uphoveniers.nl

Vestigingsadres

Sandenburg 106, Haarlem

© 2021 All rights reserved.

Scroll to top